Vi hjelper med det meste!

Vår formidlingstjeneste hjelper våre kunder med mye mer enn oppdrag innen rengjøring. Vi formidler enkle oppdrag i hjemmet, enkle håndverkstjenester pluss annet forefallende arbeid.

Priser fra kr 300 pr time inkluderer lønn, skatt, feriepenger og formidlingsgebyr

Vask og rengjøring

Ukentlig / 14 dag - Vi formidler oppdraget og våre tilknyttede kommer gjerne og vasker din leilighet, ditt hus og din fritidsbolig til avtalt fast tid med en fast tilknyttet person.

Hovedvask - Trenger du å ta en skikkelig runde og ta en grundig vask av alt? Vi formidler oppdraget og vår formidlingstjeneste hjelper deg gjerne.

Flyttevask - Har du eller skal du flytte? Vår formidlingstjeneste hjelper deg gjerne å gjøre leiligheten ren og pen til neste beboer.

Vindusvask - Dette formidler vi også for deg.

Andre oppdrag - Vi tar på oss nesten all slags formidling av oppdrag innen vask og rengjøring.

Kontakt oss i dag så hjelper vi deg.

Enkle oppdrag i hjemmet

Vi har tilknyttet oss veldig hyggelige mennesker som gjerne hjelper deg med det som skulle trengs i hjemmet. Trenger du noen som tar en tur i butikken for deg? Eller bare noen som kan hjelpe deg med å rydde litt i hjemmet ditt? Har du skjorter som trenger stryking, eller annet forefallende arbeid? Vi har oppmerksomme mennesker som hjelper deg og ditt hjem. 

Ønsker du mer informasjon om våre vår formidlingstjeneste og enkle oppdrag i hjemmet er det bare til å ta kontakt med oss, så hjelper vi deg.

Håndverkstjenester

Har du vegger som trenger et nytt strøk maling? Eller en hage som trenger stell? Kanskje du pusser opp et rom eller et helt hus? Vi tar på oss formidling av enkle oppdrag innen håndverkstjenester. 

Vi har tilknyttede personer med variert bakgrunn fra mange ulike bransjer, og kan derfor tilby det meste innen formidling av slike tjenester. Det kan fort lønne seg å spørre oss!

Kontakt oss i dag så hjelper vi deg.

Vi hjelper med flere typer forefallende arbeid. Kontakt oss i dag for mer informasjon om våre priser og tjenester innen formidling.